Karos Online – The War Begins стартира официално

Тази сутрин в 10 часа българско време сървърите на Karos Online бяха пуснати, след като бяха подготвяна 4 дни за официалния старт на MMORPG-то. Сега вече всичко работи, сайтът на играта е обновен и не би трябвало да повече да припада, така че е време за игра. Karos Online е безплатно MMORPG, което предлага наистина красива графика и приятен геймплей. Има богата системата от скилове и като цяло напомня за Lineage II.

[adrotate group=“4″]

За да влезете в играта, естествено, първо трябва да се регистрирате на официалния сайт (безплатно е), след което да си свалите клиента от тук. Ако вече сте участвали в отворената бета, няма нужда да се регистрирате отново, героят или героите ви са запазени, но ще трябва да си свалите новия клиент, за да можете да влезете в сървърите, които между другото вече са 2. Ето няколко скрийншота (от официалния сайт), както и дебютния трейлър на Karos Online. Трябва да отбележа, че играта изглежда значително по-добре на живо, отколкото е на снимките.

Източник: Karos Online


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie