Китай блокира Gmail

Google China corporation HQ

Преди известно време Китай блокира достъпа до най-популярната интернет търсачка в света, Google – в крайна сметка от компанията спряха тотално своята търсачка за страната. Сега, според интернет гигантът, китайското управление отново е наложило цензура до една от услугите на Google, а именно Gmail.

Информацията идва от AP и от агенцията наблягат на това, че тази мярка е част от стратегията на комунистическото управление в Китай. Все пак свободата на словото в тази страна е забранена – доказателства колкото искате 🙂 Интернет предоставя достъп до огромно количество информация, свобода на словото и печата, възможности за индивидуално развитие и разширяване на погледа на човек – неща, които комунизмът като режим не позволява…

чрез Yahoo News

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie