Кой иска покана за Google Wave?

google-wave-ogo-finalЗащо Google Wave набра и продължава да набира толкова голямата популярност? Защото може да се използва само ако ви поканят – много хора искат да видят какво представлява, но не могат и трябва да чакат. Ползвам услугата от около седмица и все още не разбирам идеята й. Всичко, което ми предлага (поне за момента), мога да го правя в Skype или просто да пусна масов e-mail. Е, Google Wave предоставя малко по-читав интерфейс, но като цяло за момента не е нищо особено и смятам, че threadsy е доста по-добра услуга… поне на този етап.

Най-после мога да пращам покани и имам останали 10-ина 20-ина, които смятам да споделя с всеки желаещ. Така можем да завъртим една верига от покани и много хора да получат шанс да видят Google Wave преди официалното му пускане, следователно и да преценят дали ще им върши работа. Та, който иска покана, просто да драсне коментар.

ПП: Блогвам предимно вечер, така че се извинявам предварително за забавянето на отговорите и пращането на поканите 🙂


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Кой иска покана за Google Wave?”

  1. KOBRETI каза:

    Някой може ли да пусне и на мен на kobretibg@gmail.com

  2. TechStation BG каза:

    Готово 🙂 Пратена е поканата, но самото получаване понякога се бави с 1 ден (зависи изцяло от Google)

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie