Култови уикенд промоции на продуктите на Razer скоро от Ozone.bg

Почти всяка седмица получавам поне по 1 мейл от Razer, че еди кой си продукт бил на промоционална цена или пък при покупка над 100 евро дават като подарък L337 Pack… Добре, но от официалния сайт на Razer за Европа не изпълняват поръчки в България 🙂 Затова седя и гледам родните магазини… и чакам за някоя промоцийка 🙂

И ето, ето че най-после чакането ми ще се отплати! От Ozone.bg обявиха, че през всеки уикенд, между 23 октомври и 14 ноември, ще правят КУТЛОВИ намаления на 2 продукта на Razer!!!

За момента от онлайн магазина не казват кои ще са продуктите на примоцийка. За да направят чакането по-интересно, от Ozone.bg ще подарят гейминг пад Razer Sphex Serious Gaming Edition на този, който познае какви ще са първите два продукта от КУЛТОВОТО намаление (печелившият ще бъде избран на случаен принцип).

Само не заливайте новината с коментари – отговорите си трябва да оставите на Facebook страницата на Ozone.bg, точно под новината за промоцията. За подсказка, погледнете снимката със силуетите, за да видите какъв тип ще са първите 2 аксесоара 🙂

Източник Ozone.bg Blog

P.S: Моето предположение за играта – Razer Imperator и Razer Megasoma 🙂


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie