Lady Gaga и Monster пуснаха слушалките Heartbeats

monster-hearbeats-lady-gaga_01

Monster Cable е една от елитните компании в бранша на професионални музикални продукти. Слушалките Beats, промотирани от Dr. Dre, са може би един от най-популярните продукти на Monster. Сега производителят пусна нов продукт на пазара заедно с известната напоследък Lady Gaga (доста грозновато същество) – Monster Heartbeats. За разлика от Beats, тези слушалки са изцяло насочени към дамите. Визията им е доста модерна, което е типично за производителя.

От Cnet Asia споделят, че бройката, която са пробвали на представянето, е показала много добри възможности по отношение на баса, но високите честоти са били повечко. Monster Heartbeats се предлага по магазините на цена от около $170-$180 – доста евтино за продукт на Monster. Нямам никаква представа къде евентуално биха ги предлагали в България, но при наличието на толкова онлайн магазини и евтиния шипинг в Европа, не вярвам, че намирането им ще бъде проблем.

Източник: Cnet Asia


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie