M.C. Hammer прави онлайн търсачка – WTF

Изсвестният от 90-те години на миналия век хип-хоп изпълнител M.C. Hammer, който през 1996 година обяви фалит, днес излезе с доста интересна новина. Стенли Кърк Бърел, каквото всъщност е истинското име на M.C. Hummer, буквално взриви SEO обществото с новината, че разработва собствена търсачка, която се казва WireDoo.

Според информацията в CNN, продуктът се разработва от 2 години и в момента се намира във фаза pre-Beta, което ще рече, че скоро може да очакваме официалното му пускане в тестов режим. Според самия Стенли пък, WireDoo щяла да бъде по-добра търсачка от Google… което в днешно време си е доста дръзко твърдение. Немалко са пробвали същата маркетингова тактика, използвайки прекалено силни думи – все още не се е пръкнала онлайн търсачка, която да отнеме короната от Google.

Официален сайт на WireDoo

Източник: CNN


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie