MAX PAYNE 3 излиза през март 2012!

След доста дълго мълчание, най-после от Rockstar Games анонсираха кога може да очакваме появата на MAX PAYNE 3! Съвсем точна дата няма, но официалната информация е, че шутърът от първо лице ще зарадва геймърите през март 2012 година. По-якото е, че за разлика от конзолните гадове Ubisoft, Rockstar ще пусне играта за всички популярни конзоли и PC по едно и също време!

Заедно с анонса за датата на излизане на MAX PAYNE 3, от разработчика ни зарадваха и с друга новина – първият дебютен трейлър на играта ще се появи съвсем скоро – на 14-ти септември 2012 г.

За момента липсва повече информация, така че не се знае каква точно ще е историята и какви ще бъдат минималните изисквания, но поне има скрийншотове!

Официален сайт на MAX PAYNE 3

Източник: Rockstar Games (e-mail)


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “MAX PAYNE 3 излиза през март 2012!”

  1. Dodi Markov каза:

    Интересно, но едва ли дори ще се доближи до тръпката от първата част! 🙁

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie