Medal of Honor ще излезе на 12 октомври [EA Games]

EA Games обяви, че новото заглавие от поредицата Medal of Honor, което е 15-то, ще нахлуе на пазара на 12 октомври 2010 г за всички популярни конзоли и за PC. За пръв път в 11 годишната история на поредицата, действието няма да се развива през Втората Световна война, а ще ни пренесе в наши дни. Екшънът ще се развива в Афганистан, където ще влезете в ролята на елитен войник от американската армия, който ще трябва да се справя със ситуации, в които никой друг не може.

От съобщението за медиите, а и трейлърите, изглежда че това ще е поредната яка пуцалка. Дали обаче ще се опре на един от хитовете на годината, Call of Duty: Modern Warfare 2, ще предложи ли нещо ново или просто ще бъде изигран и забравен?

[adrotate group=“4″]

Засега няма смисъл да се затормозявате с горепосочените въпроси 🙂 Едно е ясно – отговорите им ще получим на 12 октомври… в САЩ. Насрочената дата за излизането на Medal of Honor за Европа е 15 октомври, като обявената цена за предварителна поръчка от официалния магазин на EA е $59.95.

Ето ги и трейлърите на Medal of Honor (без тийзъра).

Официален сайт на Medal of Honor

Източник: EA Games


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie