Новият Microsoft Office 2013 RT ще се появи на пазара през ноември

Microsoft Office Word 2013

От гиганта Microsoft обявиха официално, че най-новата версия на ултрапопулярният им софтуер Microsoft Office 2013 за Windows RT ще се появи по магазините в началото на ноември месец. За момента няма точна дата на старта на продажбите, но е ясно че това ще се случи след анонса на Windows 8.

Потребителите на таблети с Windows RT ще получат достъп до новият Office пакет на Microsoft. Естествено, RT версията на софтуера ще бъде с по-малко функции от PC версията. Освен това Office 2013 за Windows RT няма да бъде се появи във финален вид – от ноември до януари потребителите ще получават ъпдейти… и така докато се стигне до финалната версия. И още един важен детайл – от новият Microsoft Office 2013 за RT ще могат да се възползват само потребителите, чиито таблети са базирани на ARM архитектурата.

Що се отнася до Microsoft Office 2013 за PC,  все още няма официална информация кога тази версия на софтуера ще налази магазините. Според последните слухове това ще се случи в началото на 2013-та година, като първо ще видим x64 версията, а след нея и x86.

Източник: Microsoft


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie