Motorola DROID RAZR – още един дроид за САЩ

Днес, съвсем случайно или не, в нета се появи тийзър страничка с някакъв нов модел на Motorola – DROID RAZR. От това, което се вижда в сайта става ясно, че поредния DROID ще отиде в потфолиото на американския мобиле оператор Verizon.

От Motorola имат пуснат тийзър сайт (reveal.motorola.com), където обаче няма снимки на телефона за момента, а само един таймер, отброяващ оставащите часове, минути и секунди до премиерата на DROID RAZR. От Droid Life обаче са успели да докопат отнякъде снимка на Android базирания смартфон! От фотоса се вижда, че телефонът е много тънък (типично за RAZR), има доста голям тъч дисплей и много красив гръб, за който се твърди, че е изработен от кевлар. В изтеклата информация се говори още, че Motorola DROID RAZR ще бъде 4G смартфон, използващ LTE технологията.

За момента всичко това са спекулации, но истината не е много далеч. В момента на публикуването на статията отават 22 часа до официалния анонс на DROID RAZR.

Как и дали ще видим версия на Moto DROID RAZR и за Европа? Надявам се да разберем тази информация още утре, но съдейки по стратегията на компанията, би трявало да има и такава версия.

чрез Droid Life


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie