Mozilla пусна финална версия на Thunderbird 3.0

Най-после финалната версия на Thunderbird 3.0 беше пусната от Mozilla. След 3 бета версии, един от най-използваните клиенти в света се сдоби с нова официална версия, която много хора чакат от година, че и повече. Thunderbird 3.0 внася голяма свежест в клиента, добавяйки отваряне на отделните съобщения в табове и нов Gecko 1.9.1 енджин за рендеринг, взети директно от Мozilla Firefox. Търсенето на писма също е претърпяло значителни промени и вече има много повече опции за филтриране.

Най-готината новост, поне според мен, е Smart Folders. Тя всъщност обединява непрочетени съобщения в една обща кутия – нещо много ценно и полезно за хората, които боравят с много e-mail кутии. Горещо препоръчвам на всеки потребители на Thunderbird да минава на новата версия възможно най-бързо. Аз я ползва още от първата алфа версия и сложих Thunderbird 3.0 Final в момента, в който разбрах, че е излязъл.

Свали Thunderbird 3.0 Final

Източник: Mozilla Messaging


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie