Need For Speed World вече с повече опции за тунинг

NFS World Version 5

Преди около седмица в официалния блог на Need For Speed World се появи информация, че разработчиците на играта готвят голям ъпдейт (Version 5) по отношение на тунинга на автомобилите. В първия момент си казах „Най-после!“, но после лудата ми глава започна да ражда какви ли не въпроси. За щастие от EA най-после дадоха пълното инфо за новия ъпдейт на NFS World.

Основните новости включват избор на отделни чарколаци (турбини, филтри, спирачки, скоростни кутии, гуми и други). Основните типове чарколаци са разпределени в три категории – Street, Race и Pro – като в зависимост от категорията и производителя, даден чарколак ще дава определено подобрение на атрибутите.

Другата значителна новост е, че колите вече имат „Издръжливост“. Не, не става въпрос за damage, а за износване на чарколаците. Когато процентът „Издръжливост“ падне до 0 и не си поправите колата, ще загубите всички подобрения на атрибутите, които носят чарколаците. Естествено, от EA са предвидили начин да не се стига до такива ситуации – купувате си (с реални пари) Insurance и заравяте за износването. Има и още:

  • Вече е възможно и закупуването на Booster Packs, които съдържат 5 Reward Cards.
  • За закупилите Need For Speed Hot Pursuit има специален подарък – 3-дневен ваучер за поличейско Audi R8.
  • Добавени са още Royal Purple брандирани Audi R8, Dodge Charger и Subaru Impreza.
  • Използване на Shield powerup-а премахва Traffic Magnet
  • Има подобрения по потребителския интерфейс
  • Оправени са над 150 бъга

А какво ще стане със сегашните играчи, които имат коли с ъпгрейди? Почти нищо… защото те ще получат тунинг чарколаци, така че атрибутите по автомобилите им ще останат същите.

Източник: NFS World Blog

P.S: Version 5 ъпдейтът се качва в момента на сървърите на NFS World, така че няма как да ви споделя каквито и да било впечатления. Обновяването започна в 19:00 и не се знае точно колко време ще отнеме. Все пак имайте готовност за ъпдейт през клиента, който ще бъде с размер от около 1GB.

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie