NVIDIA ще пусне GeForce GTX 460 през юни?

Съвсем логично, след официалното обявяване на първите Fermi базирани карти на NVIDIA, GeForce GTX 470 и GeForce GTX 480, се заговори за трета видеокарта, която да се конкурира с ATI Radeon HD 5850. Както сигурно сте се досетили, става въпрос за NVIDIA GeForce GTX 460.

[adrotate group=“4″]

Според неофициалната информация, моделът ще бъде с малко по-слаби характеристики от тези на GTX 470 и 480 – 256-bit 1GB GDDR5 RAM. И това общо взето е всичко, което се знае за GTX 460… на този етап. И почти забравих, спекулира се, че видеокартата ще бъде пусната (или обявена) на 1ви юни 2010. Предполагам, че преди да дойде тази дата, вече ще знаем почти всичко за GeForce GTX 460 🙂

Източници: EXPreview, guru of 3D


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie