Opera 10.50 Final за Windows вече е тук!

След снощната лудница с 5-те RC версии, днес около 9:30 екипът, който стои зад разработването на браузър Opera пусна финалната версия на Opera 10.50 за Windows! Според създателите на програмата, за момента това е най-бързия браузър на света. Това явно не е случайно, особено след като много от големите интернет медии и блогове потвърдиха инфото. Няма как да отрека истината, все пак ползвам Opera 10.50 още от първата алфа версия.

Има и версии на Opera 10.50 за Mac и Linux, но те все още не са финализирани, което обаче не пречи да бъдат свалени и използвани от потребителите. Повече за известните проблеми относно работата на Opera 10.50 на Mac и Linux може да намерите в посочения източник.

Източник: Opera

Всъщност версията за Linux си работи почти толкова добре и бързо, колкото тази за Windows. Единственият проблем, който имам се състои в странни шрифтове. Ясно ми е, че това е написано съвсем отчеливо на сайта на Opera, но не срещам нито един от останалите посочени проблеми. Използвам Ubuntu 9.10…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Opera 10.50 Final за Windows вече е тук!”

  1. […] пускането на Opera 10.50, от компанията направиха сериозна заявка за първото […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie