Пак забавиха Mortal Online

Mortal Online трябва да стартира официално в края на март месец, но това така и не се случи. Отворената бета ще продължи да върви още, но от разработчика не казват с колко забавят пускането на финалната версия на MMORPG-то. Интересното е, че причината за това забавяне вече не касае разработването на играта, а сървърите. От 3D Fantasy казаха, че капацитетът на машините им се е запълнил на 100% още през отворената бета и им е нужно време, за да оправят този проблем. След като са готови, Mortal Online ще стартира официално.

[adrotate group=“4″]

Както вече споменах, няма посочен период, през който играта ще стартира, но предполагам, че това ще се случи този месец. Все пак става въпрос за капацитет на мрежата на сървърите, не за ядрена физика 🙂

Източник: Mortal Online


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie