PC версията на H.A.W.X. 2 няма да се появи в края на септември?

Версиите на Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 за Xbox 360 и PS3 отскоро могат да бъдат намерени по магазините, но тази за PC все още не е излязла, тъй като се очаква да се появи по рафтовете на 30 септември. От Ubisoft обаче май са изместили квадратчето на календара на 16 ноември

Информацията идва от недоволни фенове, които са направили предварителна поръчка на PC версията на геймката. Те са публикували в официалните форуми на H.A.W.X. 2, че от Ubi са им изпратили e-mail-и, в които казват, че забавят излизането на играта до 16 ноември, без да дават повече информация. Месец и половина отлагане не е малък период и макар френското студио да заяви още в началото на изминалото лято, че третира и ще продължава да третира конзолните версии на продуктите си с най-висок приоритет, искрено се надявам да не се повтори сагата с PC версията на Assassin’s Creed 2.

Източник: Big Download


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie