Peugeot показа новото 408

Вчера Peugeot разкри пред света новото 408. Събитието се е провело в Китай и на него са присъствали ограничен брой журналисти – само 300 🙂 Интересното е, че Peugeot 408 няма да пряк наследник на 407, тъй като предишното поколение ще бъде заменено от модела 508. И това е всичко, което от Peugeot са споделили пред медии, плюс няколко снимки. Нито са казали какви с какви двигатели ще предлага, нито кога… нито каква ще бъде стартовата цена.

Не съм фен на френските автомобили и бих се въздържал от мнение, но трябва да си призная, че  външният вид на Peugeot 408 не е лош. Запазена е голяма част от духа на 407, но 408 изглежда много по-модерно (което донякъде е малко дървено).

P.S: Снимката на интериора разкрива, че ще има версия със стъклен таван 😉

Източник: CarsRoute


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie