Почти 18 милиона в Google+

Според информация от неофициален източник, но пък доста сигурен (Mashable), в най-новият бум сред социалните мрежи, Google + (Google Plus), вече има почти цели 18 милиона регистрирани потребители. Еха, какъв зашеметяващ старт… поне така изглежда на хартия.

Мисля, че няма и месец от старта на Google +, а вече има 18 милиона регистрирани – много добре. Друг е въпросът обаче колко от тези 18 милиона са активни 🙂 Като се замисля, набирането на толкова регистрации за такъв кратък период от време е посилно само на няколко гиганта в интернес… сред които е и Гугел, разбира се.

чрез Mashable

П.С: За мен Google+ е повече конкурент на Twitter, отколкото на Facebook.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie