Показаха необявения Samsung OMNIA 7 GT-I8700 в 13 минутно видео

Samsung GT-I8700

На 11 октомври се очаква една пресконференция на Microsoft, на която ще бъдат обявени официално първите Windows Phone 7 телефони. Имената от слуховете сочат, че ще видим HTC HD7 (HD3), HTC Spark, HTC Mondrian, LG OPTIMUS 7 E900 и други. В мрежата се говореше и за нов модел на Samsung, като неофициалната информация бе подкрепена още веднъж. Този път обаче доказателството е много силно – цяло 13 минутно видео, показващо Samsung GT-I8700, който вероятно ще се казва OMNIA 7.

От демонстрираното се вижда, че производителят не е оставил интерефейса на операционната система непокътнат, а пипнал леко тук и там, но без да предприема сериозна персонализация. Явно Windows Phone 7 все още се разучава от големите производители, що се отнася до персонализации на интерфейса – от HTC съобщиха преди дни, че ще видим HTC Sense UI във WP7 смартфоните, но персонализацията щяла да бъде частична. Кой какво и как е направил ще разберем съвсем скоро 🙂

чрез Engadget Mobile

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie