PowerColor навлиза на пазара на захранващи блокове за геймъри [PSU]

Производителят TUL Corporation, по-известен със своя бранд PowerColor, навлезе на пазара на захранващи блокове за геймър с цели 4 продукта. По-мощните предложения са PowerColor Extreme 1000W и PowerColor Extreme 850W, като размерите им са 180 x 150 x 86 мм и кабелите им могат да се разкачат, докато по-маломощните, PowerColor Gaming 600W и PowerColor Gaming 500W, са с фиксирани кабели и са по-малки – 140 x 150 x 86 мм.

От компанията казват, че PowerColor Extreme 1000W, PowerColor Extreme 850W, PowerColor Gaming 600W и PowerColor Gaming 500W са направени така, че да могат да поддържат безпроблемно конфигурации с повече от графичен процесор (видеокарта), без значение дали машините работят с NVIDIA SLI или AMD CrossFireX (известно до скоро като ATI CroffFireX).

За момента липсва информация за пусковите дати и цените на четирите захранващи геймърски блока на PowerColor, но предполагам, че те ще се появят на пазара в края на този месец или началото на следващия – има конкурс с крайна дата 30 септември, който съдържа 4 въпроса и дава възможност за спечелване на PowerColor Extreme 1000W (за участие кликнете тук)

Източник: PowerColor

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie