Старт на пре-ордърите на Thermaltake eSports Level 10 M с чук от Ozone.bg

Thermaltake са на път да стартират истинските продажби на една изключително интересна геймърска мишка – Thermaltake eSports Level 10 M.

От Ozone.bg развяха зеленото знаме и днес обявиха старта на предварителните поръчки на Tt eSports Level 10 M. Както се очакваше, цената на eSports Level 10 M е 199 лева.

Само сега обаче имате възможност да се сдобиете и с мегаяк Thermaltake чук, ако направите предварителна поръчка на Level 10 M от Ozone.bg! От геймърския онлайн магазин ще започнат да разпращат мишоците много скоро – на 19-ти октомври 2012 г. – П.О.Б.Ъ.Р.З.А.Й.Т.Е ! ! !

И за да не ви карам да търсите, ето директни линкове към скандалния геймърски мишок:

Няколко снимки на Thermaltake eSports Level 10 M Iron White:

Ето и няколко изображения на Thermaltake eSports Level 10 M Diamond Black:

*** Всеки, направил предварителна поръчка на eSports Level 10 M в Ozone.bg ще получи ето този брутален Thermaltake чук, за да им го набива на $*&^#) ***

Източник: Ozone.bg@Facebook


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie