Продажбите на Nokia C6-01 започват скоро

Nokia C6-01_01От Nokia се похвалиха, че започват да разпращат бройките на Nokia C6-01 към магазините като се очаква да ги видим по щандовете на магазините към средата на този месец. Смартфонът ще се предлага в два цветови варианта (сив и черен), а цената му ще бъде от порядъка на 520 лева (преди таксите, данъците и т.н.)… Може би в България, поне първите няколко месеца, ще се предлага за около 580-600 лева.

По-интересното за Nokia C6-01 е, че той е най-компактният сред последните модели в семейство на смартфоните с най-новата версия на операционната система Symbian (Symbian^3). Това обаче не значи, че телефонът отстъпва по технически характеристики на другите нови предложения на Nokia. C6-01 има 3.2-инчов AMOLED дисплей, който използва технологията ClearBlack (повече инфо за технологията може да прочетете тук), 8MP камера с двойна LED светкавица и превърналата се напоследък в задължителна опция за запис на HD клипове (720p), 3G, Wi-Fi и т.н.

От Nokia споменават, че в комплекта на C6-01 ще намерите 2GB microSD карта с памет, но ако тя не ви е достатъчна, можете да използвате друга, стига да не е с по-голям капацитет от 32GB.

Източник: Nokia Conversations

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie