Project E:st ще ни пренесе в един красив фантастичен свят от изтока

MMO игрите започнаха да се въдят като мухи, като най-популярният жанр е RPG. Малко са обаче заглавията, които успяват да предложат по-интересен геймплей и красива графика. Едни от най-популярните MMORPG-та са Aion, Silkroad Online и Lineage (без да броим WoW), но скоро измежду тях може да се нареди и ново попълнение – Project E:st.

Project E:st е кодовото име (готино име) на най-новата разработка на студиото Polygon Games, но играта ще се разпространява от компанията NHN Corporation, станала известна с Karos Online. Интересното и известното за момента, що се отнася до Project E:st е, че MMORPG-то ще използва CryENGINE 2 на Crytek, използван в хитовите Crysis и Crysis Warhead – очаква ни графика на високо ниво… както и подобаващи системни изисквания.

[adrotate group=“4″]

И това е всичко, което се знае до момента за Project E:st. Има трейлър, който разкрива малка част от красивия фантастичен свят на играта и два персонажа, но нищо повече. NHN смята да пусне затворената бета на играта по-късно през годината в Корея, но не се съобщава кога можем да очакваме отворена бета или финална версия. Все пак е важно да се отбележи, че E:st ще се появи не само в Корея, но и в Европа и САЩ.

P.S: Имам контакт с PR агенцията на NHN и ще се опитам да се добера до няколко ключа за затворената бета, но не мога да обещая, че ще ми предоставят… дори не съм сигурен, че биха допуснали мен, като блогър, който може да популяризира играта. Все пак стискам палци да има хляб за всички.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Project E:st ще ни пренесе в един красив фантастичен свят от изтока”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by TechStation BG. TechStation BG said: Project E:st ще ни пренесе в един красив фантастичен свят от изтока http://goo.gl/fb/VjDK […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie