Ratio – форум за научното мислене

Чували ли сте за организацията TED? Ако не сте, бягайте към Google и веднага се образовайте!

В случая обаче въобще не става върпос за TED, TEDx и т.н. Тук Фокусът пада на едно изцяло българско събитие – RATIO, което като идея много силно ми напомня точно на TEDx.

Представям ви RATIO – един форум, посветен на научното мислене!

Слоганът на RATIO неслучайно е „Истината е някъде тук“. Идеята на RATIO е да промотира именно принципите на научното мислене чрез осигуряване на достъп до атрактивни лектори, които да представят идеите си по разбираем начин пред не-научна аудитория. Това е казано накратко 🙂

Организаторите на RATIO признават, че причината за първото събитие желанието им да видят на живо поканените от тях лектори. Не, те не са егоисти! Точно обратното – тези хора просто реализират своите мечти, споделяйки ги с всички желаещи да посетят събитието!

Кога:

29 септември 2012 г.

Къде:

Младежки театър „Николай Бинев“, гр. София (линк към Google Maps)

Колко:

  • Стандартен билет: 10лв.
  • Билети за студенти и ученици: 6лв.

Официален сайт на RATIO

Още не сте се записали за RATIO? Ама какво чакате? Бързо към регистрационната форма, защото няма време!

 


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie