Razer Orochi вече и в Black Chrome вариант

Razer Orochi – геймърската мишка за феновете на лаптопи – вече се предлага и в нов вариант. Razer Orochi Black Chrome е много, много по-лъскава от предната версия, даже направо си е циганско изпълнение, подобно на Razer Abyssus Mirror. И всъщност това е единствената разлика спрямо първава Razer Orochi 🙂 Всичко друго е останало непроменено – дизайнът е едно към едно, както и технолгиите – 3.5G сензор, Bluetooth 2.0 и опцията за използване с и без кабел.

razer-orochi-black-chrome-edition

[adrotate group=“5″]

И замалко да забравя – цената на Razer Orochi Black Chrome също остава непокътната – $79.99 за САЩ, 79.99 евро за Европа, а в България може да бъде закупена срещу 159 лева, но все още не е налична по онлайн магазините.

Официална страница на Razer Orochi Black Chrome в Razerzone

П.С: Явно новата мания в Razer е да се вадят различни версии на по-успешните продукти, вместо да се набляга на изкарването на повече нови предложения.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Razer Orochi вече и в Black Chrome вариант”

  1. […] и други, като Nostromo, BlackWidow Ultimate, Orochi Black Chrome и стандартната мишка Orochi, но количествата им са […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie