Razer Sphex Meet Your Makers (MYM) Edition вече се продава онлайн

Преди 5 дни strangera писа в Razer-BG, че Razer ще пуснат нова версия на бюджетния Sphex пад – Razer Sphex Meet Your Makers Edition. Е, новата подложка, която изглежда много готино, вече се предлага в онлайн магазина на производителя, като цената й не е по-различна от тази на останалите версии – $14.99 (29.90 лева при нас).

Razer Sphex Meet Your Makers Edition обаче все още не е налазил родните магазини… и не знам кога се очаква това да се случи. Поради тази причина мога само да ви препоръчам да следите за пада в Ozone.bg (цък).

Източник: Razer

P.S: Само да напомня, че в момента Razer провежда игра с 1337 награди, като най-голямата е чудовищен пакет с аксесоари – за повече информация вижте тук.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie