Razer Venom – първата легална дрога за геймъри

Днес Razer пусна първата в света легална дрога за геймъри – Razer Venom. Това не е поредния аксесоар, а е точно наркотик или по-скоро коктейл от различни вещества, които се приемат венозно. Не се притеснявайте, от Razer предоставят пълна екипировка – 5 позлатени игли с различни размери, опция за постоянно вливане на зелената течност в тялото ви, както и ергономичен дизайн, позволяващ използването на Razer Venom на лява или дясна ръка. От компанията споделят, че един пакет от 300 милилитра може да ви държи активни в продължение на 100-120 часа, като през този период няма да изпитвате умора и глад.

[adrotate group=“4″]

Освен венозното вливане на Razer Venom, има и възможност магическия геймърски наркотик да се изпарява и във въздуха чрез специален уред. По този начин, вие и още до 4 ваши приятели можете да си направите зверско LAN парти, което да продължи няколко дни.

Razer Venom вече се предлага в САЩ и Европа, като цените са съответно $39.90 и 39.90 евро (за Европа са включени 3 пакета от по 300 мл.)

И по този начин от Razer ви честитят първи април!

Източник: Razer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie