Renaultsport Megane 265 Trophy е новият шампион на Ринга


Renaultsport Megane 265 Trophy

Renaultsport Megane 265 Trophy е новият носител на короната на Нюрбургринг при автомобилите с предно предаване, съобщават от TopGear. Според информацията в сайта на най-гледаното автомобилно предаване, Megane 265 Trophy е бил с цели 9 секунди по-бърз от предния носител на титлата – Megane R26R.

[adrotate group=“5″]

Това е един много добър старт на ПР кампанията на Megane 265 Trophy, тъй като автомобилът ще започне да се предлага от следващия месец, като цената в UK се очаква да бъде 27,820 британски паунда или 61 500 лева. Доста приемливо за такъв автомобил, имайки предвид, че ще бъдат произведени едва 50 бройки.

Източник: TopGear UK


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie