SanDisk Xbox 360 USB Flash Drive – първата лицензирана USB флашка за Xbox 360

SanDisk обяви, че пуска в продажба първата в света лицензирана USB флашка за популярната конзола Xbox 360 – SanDisk Xbox 360 USB Flash Drive. Това събитие е свързано с ъпдейта за Xbox 360 от преди около месец, чрез който Microsoft добави поддръжката на такъв тип аксесоари в своята гейминг платформа.

Според SanDisk, USB флашката е разработена, така че да бъде най-оптимална за използване с Xbox 360 и да предлага бързо и лесно пренасяне на Save-овете от игрите, правене на бекъп на системните файлове преди ъпдейт и място, където геймърите да съхраняват любимите си файлове.

[adrotate group=“4″]

SanDisk Xbox 360 USB Flash Drive вече се предлага по целия свят в два варианта – 8GB и 16GB, съответно на цени от $35 и $70 (не знам дали са същите за България).

чрез HotHardware

P.S: Според мен, освен готиното лого и оптимизираните настройки за използването на SanDisk Xbox 360 USB Flash Drive с конзолата, не виждам никакви други плюсове на тази USB флашка, които да я направят по-предпочитана от останалите на пазара. Препоръката ми е ако вече имате USB флашка с памет 8GB или 16GB, използвайте нея – ще ви върши същата работа… освен ако не искате да се фукате.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie