Shank излиза на 26 октомври

На тазгодишното GDC бяха представени много бъдещи игри, но Shank се отличаваше от всички останали, най-вече защото спада към jump&run жарна – голяма рядкост в наши дни. Заглавието е продукт на съвместната работа на ЕА и KLEI Entertainment и ви вкарва в ролята на изперкал корав тип, който се оправя с гадовете по брутални начини (вижте трейлъра в края на новината). Накратко невероятно яко клане и fun 🙂

На GDC 2010 бе обявено, че ще видим Shank през лятото, но то мина а играта така и не се появи на бял свят. Сега обаче в блога на Steam излезе инфо, че Shank ще бъде пусната на 26 октомври, а цената й е… направо смешна – 13 евро, като в момента има 10% отстъпка при предварителна заявка.

Ето го и трейлърът на Shank.

Shank в Steam

Източник: Steam Blog чрез stranger’s weblog


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie