Ще има нов експанжън на EVE Online [Tyrannis]

EVE Online ще се сдобие с нов експанжън, който се казва Tyrannis, преди лятното слънцестоене или казано с други думи – преди 22 декември 2010.  Новината идва директно от разработчиците на играта и не е просто слух. Има доста време до обещаната дата, но чакането ще бъде оправдано, тъй като екипът, който стои зад играта, обещава обновена графика на абсолютно всички планети – огромни пустинни и зелени площи, реки от лава и други. По-интересното е, че всички светове ще бъдат достъпни, абсолютно всички, и от тях ще могат да се добиват материали. Това е чудесна новина за всички фенове на EVE Online, но някои може и да останат разочаровани, защото битките няма да бъдат позволени. Разработчиците обясняват това решение, представяйки идеята, че експанжънът Tyrannis е насочен повече към икономиката, подобряването на графиката и изследването на световете в играта, а не към бойната система.

Повече информация за EVE Online: Tyrannis ще бъде разкрита в близкото бъдеще, а тестовете ще се провеждат на сървъра Singularity, където играчите ще могат да пробват новите неща в реално време, естествено, съобщавайки за бъгове, грешки и т.н.

Източник: EVE Online

P.S: Като голям фен на красивите космически симулатори, по-специално X-серията, може би най-после ще имам причина да се присъединя към света на EVE… стига да имам време. Осъмвал съм доста пъти, разхождайки се из красиви галактики, водейки луди преследвания и битки с пирати – всичко, с единствената цел да се порадват на неща, които сигурно никога няма да имам възможност да видя в реалния живот.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Ще има нов експанжън на EVE Online [Tyrannis]”

  1. […] симулатори – EVE Online: Tyrannis. За него се знае още от началото на февруари, а вчера стана ясно, че пускането му е планирано за 18 […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie