Sony Ericsson Vivaz е новото мултимедийно чудовище на производителя

Sony Ericsson Vivaz, по-известен от слуховете под името Kurara, днес бе представен официално. Както се предполагаше, той използва Symbian S60 5th Edition и има 8.1-мегапикселова камера, която може да записва HD видео. За разлика от Satio, Vivaz явно набляга основно на мултимедията, а не само на камерата, и най-вероятно се очаква да бъде основен конкурент на чудовището – Samsung OMNIA HD i8910. Според производителя, външният вид на Vivaz е вдъхновен от XPERIA X10 и се казва още, че следващите модели на Sony Ericsson ще следват тази идея.

Явно официалното съобщение е било пуснато по невнимание, защото линкът към него вече не е активен. За щастие екипът на PhoneArena е успял да се докопа до официалните снимки и спецификации. От са разбрали още, че Sony Ericsson Vivaz ще появи на пазара през първото тримесечие на годината в четири цветови варианти. Цената обаче остава в тайна. Предполагам, че официалния анонс ще бъде утре, а телефонът първо ще бъде показан на MWC 2010, след което ще бъде пуснат в продажба.

Източник: Phone Arena


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie