Sony Ericsson XPERIA X8 навлиза в продажба – По-добре късно, отколкото никога

Явно един от девизите на Sony Ericsson е „По-добре късно, отколкото никога!“. От компанията обявиха, че най-после започват да разпращат Sony Ericsson XPERIA X8 към магазините… като телефонът ще използва операционната система Android 1.6. Доста old-school нали?

Според сайта на Sony Ericsson, XPERIA X8 би трябвало да се явява като по-малка, олекотена и достъпна версия на гиганта XPERIA X10. Има истина в това твърдение, имайки предвид, че X8 е с 3-инчов дисплей и тежи само 104 грама, а размерите му са 99.0 x 54.0 x 15.0 мм. И все пак, макар и с хубаво персонализиран интерфейс, не смятам, че Sony Ericsson XPERIA X8 има някакъв шанс на пазара, най-вече поради факта, че е с остаряла версия на Android OS. Хей, Sony Ericsson, явно не обичате да слушате какво искат потребителите – нови и модерни неща, а не такива от преди година и нещо.

От производителя обещават, че XPERIA X8 ще получи ъпдейт към Android 2.1, но XPERIA X10 е първи в списъка, така че няма да се учудя, ако X8 бъде облагодетелстван чак през 2011 г.

Спецификациите на Sony Ericsson XPERIA X8

Източник: Sony Ericsson Product Blog

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Sony Ericsson XPERIA X8 навлиза в продажба – По-добре късно, отколкото никога”

  1. […] наскоро от Sony Ericsson се похвалиха, че най-после започват да пращат XPERIA X8 към магазините. […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie