Спиди Нет атакува бизнес потребителите с интересни оптични оферти

Една от големите български телекомуникационни компании, Спиди Нет, тръгва на поход към завладяването на сърцата на бизнес потребителите на интернет. Телекомът стартира интересна промоция, която предлага комбинирани оферти за оптичен достъп до мрежата (с гарантирани скорости), телефония и/или WiMAX устройство от Макс Телеком, с което да сърфирате, дори когато сте в движение. Цената най-евтиното „оптично“ предложение е 88 лева на месец, в която са включени гарантирани 10Mbps скорост към БГ пиъринга, 3Mbps към международните дестинации, 2 номера за фиксирана телефония, заедно с 2 ATA устройства. Освен предложенията за оптична свързаност, има и оферта за LAN достъп, която е с месечна такса от 50 лева и също включва като подарък 1 номер за фиксирана телефония и ATA устройство. Повече информация след паузата

При активиране на услугата LAN Интернет за бизнес клиент на тарифа 50 лв., новите потребители заплащат 44 лв. месечно и получават като подарък номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА). При активиране на услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 100 лв. те заплащат 88 лв. месечно и получават два номера за фиксирана телефонна услуга и два броя съпътстващи устройства (АТА). Ако се възползват от услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 168 лв., пък те получават един номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА) с включени 300 безплатни минути към стационарни телефони в целия Европейски съюз, включително и България. Освен това в този случай клиентите получават безплатни разговори в мрежата на Спиди Нет, както и безплатно USB устройство за високоскоростен мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик. След изговаряне на безплатните минути, клиентът се таксува по тарифите за телефонни разговори на Транс Телеком.

Само да не забравя – предложенията са валидни за нови клиенти на Спиди Нет, което включва и тези, които не са използвали услугата Интернет от Спиди Нет, не са сменяли адреса си през последните шест месеца и нямат стари задължения.

Източник: Speedy Net

Мнението на автора: Офертите за оптична свързаност изглеждат изгодни и съобразени с конкурентните цени за такива услуги на българския пазар. Имайки предвид сигурността и гарантираната скорост, които предлага оптиката, един бизнес, зависещ до голяма степен от Интернет, определено би предпочел да използва такъв тип услуги. И сега някой може да каже, че LAN предложенията са по-изгодни, защото предлагат по-високи скорости. Да, по-изгодни са, но за домашни потребители, защото при авария или проблем, предизвикал липсата на достъп до мрежата за няколко часа, тези потребители не губят, докато при бизнеса това време е много и може да провали важни сделки. Големите и уважавани интернет компании разчитат точно на оптична свързаност с глобалната мрежа. Затова смятам, че промоцията на Спиди Нет е изгодна, дори и без подаряваните номера за фиксирана телефония и/или WiMAX устройството. В случая клиентите плащат за качество, а не за извънземни скорости, които не са гарантирани.

Ако някой има впечатления от оптичните услуги на Спиди Нет, ще се радвам много да ги сподели.

P.S: Мнението на автора е лично и не е повлияно от втори страни.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie