Тази вечер: Любовната игра на Венера и Юпитер на живо

Не, не става въпрос за някаква турска сапунка, чиято премиера е била тази вечер по някоя от националните телевизии. Не става въпрос и за някакво порно, което ще пусна след 01:00 🙂 Става въпрос за онези светещи точки в небето, които всеки един от вас вижда почти всеки ден. Да! За звездите става въпрос… почти.

Венера и Юпитер близко една до друга

снимка: AP

В случая пиша за планетите Венера и Юпитер. Тези две светукащи тела днес почти се сляха в едно. Ако сте гледали на Запад, около 19:00-22:00, би трябвало да сте забелязали точно тези две ярки точки в небето, преплетени в любовната им игра. Не сте успели или изобщо не сте ги видели? Няма страшно 🙂 Утре пак двете планети, Венера и Юпитер, ще са доста близо една до друга, така че все още имате шанс да се насладите на това шоу!

източник: Obekti.bg


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie