TeamViewer за Linux излезе

TeamViewer е една доста готина и удобна напълно безплатна (за некомерсиална употреба) програма за отдалечен достъп (Remote Access) и управление на компютри. Използвал съм я много пъти и съм доволен от приятния и разбираем интерфейс – всичко е супер опростено и не мисля, че дори хората, които за пръв път се сблъскват с нея и с отдалечената администрация на компютри, биха изпаднали в затруднение.

Сега от разработчика най-после пуснаха и версия на TeamViewer за Linux, като с този ход, на практика, покриват всички най-популярни платформи, включително и iPhone OS.

[adrotate group=“4″]

Готиното е, че не е нужно да си правите някакви регистрации или допълнителни настройки, ако сте простосмъртен потребители, за който марката на мишката и клавиатура не са от значение, а имената Intel и AMD са просто едни големи компании. Пускате програмата и с 4-5 вече може управлявате компютър на другия край на света или да изнасяте презентацията, от която зависи бъдещето ви.

Последните няколко изречения наистина звучат, сякаш са извадени от PR материал, но не са – това са личните ми впечатления от TeamViewer за Windows. Версията за Linux не ми изглежда по-различна, а и все още нямам честа да познавам човек, който не се занимава професионално с компютри, да използва Linux, а не платформата на Microsoft.

Свали TeamViewer за Linux

Свали TeamViewer за Windows

Свали TeamViewer за Mac OS

Източник: TeamViewer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “TeamViewer за Linux излезе”

  1. Bonbonka_ff каза:

    ami kak da iztriq sled tva ne iskam drugiq da mi se rovi v komp :SS:S:S:S:S:S:S:s

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie