(SOLVED) Технически проблеми с TechStationBG

След ъпдейта към WordPress 3.2, нещо странно се случва с TechStationBG – бекенда на WordPress работи много мудно, самият блог се зарежда много мудно, въпреки, че изполва CDN… уж, да намали натоварването на сървърната машина. От 2 дни усилено се опитвам да установя причините за проблема, но за момента без успех.

Бях приготвил няколко интересни новини и статии, обаче не мога да ги пусна!

***

Проблемът се оказа в новата версия на WordPress 3.2 – измежду всички новости, новата третира и javascript-овете по друг начин… и преименува доста важна част от тях. Не разбирам много от програмиране, но с малко помощ от разни приятели (Facebook и познати), успяхме да разнищим проблема.

[6:51:31 PM] Rado says: <script data-djssrc=“http://connect.facebook.ne?t/en_US/all.js#appid=12594?3314154654&amp;xfbml=1″ type=“text/djs“>.

Трябва да е – <script src=“http://connect.facebook.ne?t/en_US/all.js#appid=12594?3314154654&amp;xfbml=1″ type=“text/javascript“>

При мен проблемът бе решен по следния начин:

1. Във файла wp-config.php добавих „define(‘SCRIPT_DEBUG’, true);“ – без кавичките.

2. Изчистих кеша на браузъра, на CND-а и БУМ, всичко се оправи 🙂

Дано и при вас нещата да станат само с добавянето на 1 ред код.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “(SOLVED) Технически проблеми с TechStationBG”

  1. Анонимен каза:

    И проблемите продължават…

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie