Thesis – една от най-добрите теми за WordPress блог

По-запалените блогъри със сигурност са чували за темата Thesis. Тя се използва от множество популярни блогове поради много причини. Има много добра SEO оптимизация и предлага много лесна персонализация, без да се налага да разбирате от едни странни кодове… Освен това е много лека е и не се зарежда по 100 години, както моментната на TechStation BG, въпреки че с всеки изминал се опитвам да я олекотя, доколкото ми позволяват възможностите

Последната версия на Thesis (1.6) вкара още много нови възможности, които може да видите във видеото по-долу, но за мен едно е сигурно – минавам на нея при първа възможност. Някои от вас може случайно да са забелязали, че тя бе използвана днес от TechStation BG за около 15-20… мога да обясня 🙂 Намерих я на нелегален сървър, свалих я, видях я, изтрих я и стигнах до извода, че 100% ще си я купя. Хубавото е, че в момента Thesis се предлага с 15% и 30% отстъпка в зависимост от лиценза, но и без отстъпка темата си заслужава всяка стотинка.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Thesis – една от най-добрите теми за WordPress блог”

  1. Лита каза:

    наистина мн бавно се зарежда сегашната тема :?а колкото до Thesis – според мен е най-добрата, но доколкото схванах, май ще ми трябва помощ като я инсталирам и тръгна да я кастъмайзвам.. 🙂 добре, че има достатъчно указания из нета 🙂

  2. TechStation BG каза:

    За персонализация… не е толкова трудно колкото изглежда на пръв поглед. Вече няколко дни чета за PHP и CSS (базови неща), но започвам да разбирам повечето редове. Въпреки това не смятам да се занимавам повече с тази. Предпочитам да си купя Thesis 🙂 Не мога да кажа, че спирането на работата по тази тема е загуба време – по-скоро е натрупване на опит. Както съм писал, провах Thesis и много ми хареса как е написана и колко лесна персонализация може да се направи, дори от хора, които тепърва навлизат в тези води.

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie