Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction за PC излиза на 30 април

PC геймъри, готови ли сте за нови приключения със Сам Фишър? Би трябвало, защото новата част на играта, Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction, излиза за PC утре (30 април 2010). Естествено, играта излезе за Xbox 360 на 13 април, но такава е стратегията на Ubisoft…

Новото в Splinter Cell: Conviction е, че вече няма да изпълнявате секретни мисии, а ще влезе в ролята на беглец, преследван от бившия ви работодател – топ секретна държавна агенция. Играта ще е много по-динамична от предишните – забравете за информация от разузнавателните служби или от приятелите ви – ще бъдете сам. Стелт стилът отново ще присъства в геймплея, но влиянието му е понамаляло доста. Накратко, това е едно ново начало за Сам Фишър, както и за феновете на поредицата.

[adrotate group=“4″]

В момента играта се предлага в Ozone.bg с предварителна заявка и както винаги, цената е промоционална, 59 лева, вместо 69 лв. Офертата обаче изтича точно в 23:59 тази вечер (след 3 часа от пускането на публикацията), така че ако все още не сте заръчали вашето копие на Splinter Cell: Conviction, побързайте. Доставката е безплатна, без значение кога ще поръчате играта.

Официална страница на Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction

P.S: За описанието на играта съм използвал информация от официалния сайт, както и трейлърите за Xbox 360 версията – не съм имал възможност да поцъкам Splinter Cell: Conviction, така че не мога да споделя впечатления. Сигурен съм обаче в едно, от Ubisoft са изпипали нещата добре и този път ще спазят обявената дата на излизане на PC версията, за разлика от Assassin’s Creed 2.

Насочването за поръчка на Splinter Cell: Conviction от Ozone.bg не е свързано по никакъв начин с реклама. Както съм казвал и в предишни публикации, свързани с поръчката на игри от този онлайн магазин, просто екипът му е спечелил уважението ми с коректни отношения и персонално внимание към всеки клиент (обаждат ви се лично, за да потвърдят поръчката). Относно безплатната доставка до всяко кътче на България, наистина е напълно безплатна.

Източник: TechStation BG


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie