Това е Bugatti 16C Galibier!

Bugatti 16C Galibier е невероятен

Слуховете покрай Bugatti определено се засилват в последно време. Вчера някой пусна мухата, че компанията ще вади нов зверилник – Super Veyron с 1600 коня под капака. Днес пък изтекоха официалните снимки на един бъдещ модел, който бе показан още през 2009, но само пред много малък брой VIP хора.

Това е Bugatti 16C Galibier в цялата си прелест! Макар и това да са „изтекли в мрежата“ снимки, мисля че на всеки му става пределно ясно, че това са професионално заснети фотоси и са напълно истински. Каква красавица само!

Според информацията, Bugatti 16C Galibier няма да се появи на пазара през 2013-та година – причината били неочаквано големият брой поръчки на Veyron-и 🙂 Затова пускането на Galibier било изместено за 2015-2016-та година. Съдейки по снимките, най-вероятно тази красавица ще измести Veyron от челното място в класацията на най-скъпите автомобили.

Bugatti 16C Galibier Галерия:

Източник: CN


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie