Ubisoft обяви Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 за есента на 2010 г.

Ubisoft определено смята да направи доста сериозни печалби тази година – първо Assassin’s Creed 2 за PC, след това Splinter Cell: Conviction за всички популярни платформи, Assasin’s Creed 3 към края на годината… Сега от популярното студио за игри обявиха официално, че работят над продължение на динамичната и доста готина Tom Clancy’s H.A.W.X. Новото заглавие ще се казва просто H.A.W.X. 2 и ще се появи за PC, Xbox 360, PlayStation 3 и Nintendo Wii през есента на 2010 г.

[adrotate group=“4″]

За момента има само 2 снимки на H.A.W.X. 2, като едната е логото на играта, а другата е чист арт. Повече информация за новият аркаден симулатор с бойни самолети от Ubisoft ще бъде разкрита на предстоящото изложение E3, което започва на 15 юни.

Интересното е, че вече може да направена предварителна заявка за H.A.W.X. 2 от официалния сайт на играта (посочен долу), като обявената цена е 50 евро. Препоръчвам обаче да изчакате първо от Ubisoft да направят демонстрация на E3 2010, да дадат още едно потвърждение, че наистина ще видим заглавието през есента.

Официален сайт на Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

Източник: Ubisoft (e-mail)


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Ubisoft обяви Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 за есента на 2010 г.”

  1. […] Creed: Brotherhood. Анонсът е бил направен още когато бе обявен официално H.A.W.X. 2, като малко по-късно неназован източник от Ubisoft е […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie