Ubisoft пусна нов трейлър на Assassin’s Creed: Brotherhood

Новият трейлър на Assassin’s Creed: Brotherhood не показва нови неща от играта, но е просто епичен – гледайте и си мислете какво ни чака на 16 ноември 2010 година – официалната дата за излизането на Assassin’s Creed: Brotherhood на пазара за Xbox 360, PC и PlayStation 3.

Официален сайт на Assassin’s Creed: Brotherhood

За момента обявената цена за предварителна заявка на Assassin’s Creed: Brotherhood в сайта на Ubisoft е 49.99 евро. Не успях да намеря български онлайн магазин, който да листва играта, така че цената за страната ни остава неизвестна, но най-вероятно няма да е кой знае колко по-различна от посочената в сайта на Ubi.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Ubisoft пусна нов трейлър на Assassin’s Creed: Brotherhood”

 1. Idiapetrova каза:

  Последно 16 ири 19 ноември?

  • TechStation BG каза:

   И аз незнам 🙂 В официалното съобщение се казва 16-ти (затова и давам тази дата), в онлайн шопа на Ubi пише 18-ти, в големите онлайн магазини 19-ти… Накрая няма да се учудя ако стане като с AC2 – първо ще пуснат версиите за Xbox 360 и PS3, а тази за PC ще я влачат няколко месеца… Дано не стане така, но раните от миналото все още не са зараснали 🙂

 2. Teodor Mihnev каза:

  tasi igra e extra qka

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie