Условия за ползване

Добре Дошли в Условиата за ползване на блога TechStationBG.com!

1. Съдържанието в TechStationBG е безплатно и достъпно за всеки посетител! Блогът TechStationBG.com е предназначен изключително и само за лична и некомерсиална употреба. Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, показване, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или продаване на информация, собственост на TechStationBG.com.

2. Всички текстове са собственост на TechStationBG.com! Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на TechStationBG.com!

В случай на нарушаване на това правило, собсвениците на блога (TechStaionBG.com) ще бъдат принудени да предприемат нужните законови мерки.

– Позволява се цитирането на отделни изречения, като задължително се посочва източник (с линк). Забранява се използването на цитати от съдържанието в публикации, които имат за цел да накърнят доброто име на TechStationBG.com или да опетнят репутацията му!

Ако нещо в блога не ви харесва, моля пратете ни вашата критика/мение на contact[at]techstationbg.com.

3. TechStationBG.com не носи отговорност за съдържанието в коментарите под публикациите. Съдържанието в коментарите е собственост на неговите автори. В случай на нападки и злепоставяне на бизнеси/компании, моля обърнете се към contact[at]techstationbg.com.

4. Екипът на TechStationBG.com не гарантира, че страниците не съдържат грешки и че достъпът до тях е непрекъсваем. TechStationBG.com си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. TechStationBG.com не носи отговорност за грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните.

5. В TechStaionBG.com са забранени коментари с расистки забележки, пропагандиране на дискриминация на основа сексуални предпочитания, политически изказвания, спам, скам, лични нападни и обиди.

6. Пробивът или опитите за пробив в сигурността на TechStationBG.com са забранени и подлежат на наказание. В този случай екипът на TechStationBG.com е длъжен да уведоми полицията. Чрез извършването на престъпления от такъв характер съществува риск от затвор и/или налагане на парична глоба.

 

Посещавайки страниците на TechStaionBG.com, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт.

Екипът на TechStationBG.com уважава интелектуалната собственост и авторското право на другите и очаква от своите посетители и потребители същото. Ние не толерираме нарушаването на авторските права, неморалните действия и поведение, както и всякакви негативни действия на посетители и потребители на сайта към него и един към друг.

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie