В Assassin’s Creed 3 ще опитаме още повече от света на Дезмънд

 

Assassin's Creed 3 Desmond Screenshot

В интервю за сайта CVG писателят Мат Търнър, част от екипа зад Assassin’s Creed 3, е казал, че в най-новата част на играта ще бъдат включени доста повече сцени с главния герой Дезмънд. Ето и цитат от самото интервю:

„All I can say about Desmond’s story is you’re going to experience more Desmond than you’ve ever had before… We’re spending more time on the present than we have in past games.“

Това изказване леко противоречи на анонса от страна на Ubisoft, че ще историята на Дезмънд ще завърши преди декември 2012-та – загадъчната дата, която се появява в играта още от първата част.

На няколко пъти обаче Търнър потвърждава, че ще видим много повече действия от света на Дезмънд, отколкото в предишните части на Assassin’s Creed. Много хубава е свежа новина, която да разведри настроението ви, след като от Ubisoft обявиха, че забавят излизането на PC версията на друго очаквано заглавие – Ghost Recon: Feature Soldier.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BVUMPrv8oRw&width=600]

Кога да очакваме появата на Assassin’s Creed 3 по магазините:

  • За Xbox 360 – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)
  • За PC – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)
  • За PS3 – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)

Официален сайт на Assasin’s Creed III

Източник: CVG

 

Скрийншотове от Assassin’s Creed 3:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie