V-MODA Remix Remote – всичко е до стила

V-MODA е американски производител на слушалки, който вади професионални фешън продукти, предназначени за хората, които обичат да се наслаждават на любимите си ритми. Най-новото предложение на компанията, V-MODA Remix Remote, е пряк наследник на модела Remote и е насочено по-специално към потребителите на продукти на Apple, но слушалките са с 3.5мм накрайник, така че могат да се ползват и с други устройства. Remix Remote изглеждат доста ефектно и ако черното не е вашият цвят, тапите се предлагат в искрящо розово, кърваво червено и сиво. По-интересното е, че се предлагат в САЩ на цена от $99 – ниска за такива продукти, поне според мен. В Европа намерих V-MODA Remix Remote само в Amazon.co.uk, но на стресиращо, неоправдано и нелогично високата цена от 90 паунда – около 193 лева.

чрез Gizmodo

Не че нещо, но дори и V-MODA Remix Remote да бъдат поръчани от САЩ до България, крайната цена (включвайки транспорта) пак излиза по-ниска. И ако си мислите, че няма смисъл от слушалки за толкова пари, бъркате 🙂 Хубавите слушалки започват от $100, но който е прежалил парите веднъж, знае за какво става въпрос. Просто качеството е коренно различно, от това което предлагат слушалките за по 15-20 лева, та дори и тези за по 40-50 лева.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie