В Южна Корея легализираха обмена на виртуални срещу реални пари

Продажбата и размяната на реални срещу виртуални пари от игри и обратното е нелегална и забранена в почти всички части на света. В „почти“ всички части, защото от миналата седмица това вече е напълно легален бизнес. Разпореждането идва направо от Върховния съд на Южна Корея, а причината е крупна сделка за размяна на виртуални пари от Lineage II Adena срещу истински кюлчета злато.

чрез Massively; снимка: Up Till One

P.S: Сега много корейчета, които направо спят пред компютрите, направо ще започнат да пускат и корени под столовете… Лошо за децата. Ако продължаваме така, след няколко поколения няма да остане човек под 100 кила.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie