Вече има официално WordPress приложение за Nokia

WordPress се използва от милиони хора по света, било то на предлаганият от компанията безплатен хостинг или на самостоятелен хостинг. Напълно нормално, с масовото използване на мобилните телефони като персонални компютри, потребителите искаха да имат достъп до администраторския панел на своя WP базиран блог. И така се роди мобилната версия на WordPress 🙂

Първи бяха благословени потребителите на iPhone (с официално приложение), а наскоро и феновете на Android получиха мобилна версия за управление на своя WordPress блог.

Е, сега вече и потребителите на смартфони с марката Nokia могат да се облажат с официално WordPress приложение. Програмата вече може да бъде свалена от Ovi Store (директен линк) напълно безплатно.

Малко е странно защо най-многобройните смартфони в света получават чак сега официално WordPress приложение. И на всичко отгоре, за момента програмата може да се използва само от собствениците на Nokia N97 Mini и X6. Екипът от разработчици обещава в най-скоро време да бъде добавена и поддръжка на Nokia N8, C6, C7 и други модели.

Източник: Weblog Tools Collection

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie