WordPress 2.9 Beta 2 вече е тук

wordpress-logo-stacked-rgbПисах наскоро, че WordPress 2.9 е много близо до финална версия и трябваше да се появи още в края на миналия месец. След като този слух не се сбъдна, днес бе пусната втората бета версия на WordPress 2.9, която може да бъде инсталирана от всеки. Има няколко начина да направите инсталацията:

  1. Да си свалите WordPress 2.9 Beta 2 и да я инсталирате върху сегашната ви версия (задължителен бекъп!)
  2. Да си свалите WordPress Beta Tester плъгина, който ще я инсталира автоматично, с опция да ви инсталира и следващите тестови версии на най-популярната блогинг платформа. При този метод бекъпа също е задължителен, защото понякога тестовите версии правят промени в датабазата, които правят невъзможно връщането към по-старите версии на WordPress, освен чрез бекъп.

Източник: WordPress Blog


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “WordPress 2.9 Beta 2 вече е тук”

  1. […] края на годината, HTC HD2 ще получи ъпдейт към Windows Mobile 7, WordPress 2.9 Beta 2 вече е тук Източник Резултати от търсене за nokia […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie