WordPress.org вече с опция за потребителски ревюта

Потребителско ревю на плъгина Hotfix

Официалният сайт на една от най-популярните системи за управление на съдържанието – WordPress (WordPress.org) – пусна нова функционалност, която много потребители и поддръжници искаха. Става въпрос за потребителски реюта в официалното „хранилище“ (repository) на WordPress.org, в което има стотици безплатни плъгини и теми за CMS-а.

Потребителско ревю на темата Twenty Twelve

В официалния анонс от WordPress казват, че това е само началото и тази нова функционалност ще бъде подобрявана според желанията на потребителите. Много е вероятно през следващите няколко седмици да видим промени във визията на потребителските ревюта в WordPress.org, както и новости. Какви обаче ще са те – само времето ще покаже.

А сега отивайте на WordPress.org и почвайте да пишете ревюта на любимите си плъгини!

чрез WPMU.org


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie