WordPress vs Drupal vs Joomla [ИнфоГрафика]

WordPress vs Drupal vs Joomla [ИнфоГрафика]

ИнфоГрафиките (Infographics) са един от популярните методи в маркетинга и SEO индуструята. Една добре направена графика може да ви донесе 15-те минути слава, които да ви изстрелят буквално към високите върхове в SERP-овете на Google.

В случая става въпрос за една интересна ИнфоГрафика, сравняваща 3-те най-популярни безплатни системи за управление на съдържанието – WordPress, Joomla и Drupal.

[adrotate group=“5″]

Както ясно се вижда още при първия диагонален преглед на графиката, WordPress е най-използваната Content Management System в света, защото е лесна за инсталация, поддръжката и разработката за нея са най-достъпни откъм цени и ресурси, докато Drupal и Joomla са по-сложни и по-скъпи за поддръжка.

Източник: DeviousMedia


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie